Cautare

61594 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat biologie 2010 din iasi" (4.08 secunde)
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Recunoaste sincer ca din ce a promis in 2004, din platforma pentru care cetatenii l-au votat, a infaptuit 90% din obiective, insa restul de 10% sunt in curs de rezolvare.
Potrivit Institutului National de Statistica (INS) rata de absolvire cu diploma de bacalaureat a elevilor in varsta de 18 ani s-a diminuat de la 63,4% la 39,2%, in mare parte din cauza modificarii procedurilor de derulare a examenului.
Parteneriatul vizeaza, dupa cum ne-a declarat primarul orasului, Ovidiu Brailoiu, realizarea reabilitarii integrale a strazilor din Eforie.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
63/2010, privind disponibilizarile din administratia publica. Primarii din sase localitati si conducerea Consiliului Judetean Olt nu s-au hotarat pe care dintre angajati sa-i dea afara si pe care sa-i opreasca.
Daca pana ieri, in urma negocierilor cu Guvernul pe marginea Legii salarizarii unitare era stabilita o valoare a coeficientului 1 din grila de salarizare egala cu salariul minim pe economie (acesta urmand sa creasca dupa calendarul:
Seful statului a spus ca a constatat, in urma consultarilor avute miercuri la Palatul Cotroceni, ca unele partide nu au iesit inca din atmosfera de campanie, altele au probleme interne, explicand ca, in aceste conditii, s-a vazut nevoit sa adopte o solutie care poate asigura rezolvarea prioritatii zero a Romaniei, aceea de a avea un guvern.
Seful statului a spus ca a constatat, in urma consultarilor avute miercuri la Palatul Cotroceni, ca unele partide nu au iesit inca din atmosfera de campanie, altele au probleme interne, explicand ca, in aceste conditii, s-a vazut nevoit sa adopte o solutie care poate asigura rezolvarea prioritatii zero a Romaniei, aceea de a avea un guvern.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media. Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte:
"Oamenii trebuie sa stie ca pe 16 octombrie PSD isi va prezenta programul economic si social si, practic, din punct de vedere tehnic si politic, noi suntem pregatiti sa fim o alternativa la puterea de dreapta din ultimii sase ani", a mai afirmat presedintele PSD.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
google-analytics.com